Eventology

 

Новий та унікальний напрямок "Івентологія" - навчальний експрес-курс для бажаючих спробувати свої сили в івент-індустрії та для тих, хто тільки почав опановувати нашу справу. У рамках форуму відбудеться 10 повноцінних уроків, присвячених основним темам івент-менеджменту.

Професійні спікери

Практичні кейси

Отримання сертифікату

П'ятниця

21 Лютого 2020
time-shape-top
09:00 - 10:00
Реєстрація - ранкова кава
10:00 - 10:20
Урочисте відкриття
10:20 - 11:30
Денис Блощинський
Агенція 42
Основи івент-менеджменту: від замовлення до події

1) Введення у дисципліну: місце івентів в надсистемах реклами, маркетингу та комунікацій.
2) Основні засади професії: виклики, скіли, цінності та амбіції.
3) Особливості роботи ринку та різновидності подій: контексти внутрішніх та зовнішніх комунікацій, приватних та корпоративних івентів.
4) Чому не треба йти в івенти?

11:30 - 12:45
Микола Трощак | WIZIO.PRO
Михайло Омеляш | Fatsound
Технічне забезпечення івенту

1) Види та формати технічного забезпечення івентів: номенклатура видів послуг.
2) Формування технічного завдання для технічних компаній.
3) Правила взаємодії з технічним підрядником,технагляд в процесі організації івенту.
4) Монтаж, демонтаж, технічний чек, сетап.
5) Технічний сценарій і таймінг, координація технічної складової на івенті.

13:00 - 14:00
Restaurant
Обід
14:00 - 15:15
Юлія Стефанюк
!fest
Чи все вирішує локація?

1) Види локацій та їх особливості.
2) Підбір локації, умови та параметри.
3) Особливості взаємодії "локація-агенція-замовник".

15:25 - 16:40
Микола Жадан | Arena Catering
Святослав Співак | Arena Catering
Специфіка роботи кейтерингу на івенті

1) Види та особливості форматів кейтерингу.
2) Підбір кейтерингу, умови та параметри.
3) Формування технічного завдання та робота з меню.
4) Особливості взаємодії "кейтеринг-агенція-замовник".

16:50 - 18:10
Денис Ринський
Global Events
Структура та географія ринку

1) Структура ринку івент-агенцій.
2) Види та особливості форматів .
3) Види послуг на ринку подій.
4) Види професій та спеціальностей в івент-індустрії.
5) Географічні особливості ринку.

time-shape-bottom

Субота

22 Лютого 2020
time-shape-top
09:30 - 10:30
Ранкова кава
10:30 - 11:45
Ігор Діденко | Дwа Тоwарища
Гліб Тимошенко | Дwа Тоwарища
Креатив і концепт

1) Як з'являються ідеї івентів?
2) Мозковий штурм або креативно-виробнича нарада.
3) Як правильно описати концепцію. та творчі елементи наповнення події?
4) Алгоритм подачі творчого рішення.
5) Звідки черпати натхнення для ідей?

11:55 - 13:10
Наталя Кушнерська
Diplomat
Бюджет івенту

1) Структура бюджету події.
2) Правила формування бюджету події: деталізація статей, коментарі і опис.
3) Оплата роботи та агентська комісія.
4) Оптимізація бюджету зі збереженням суті івенту.

13:00 - 14:00
Restaurant
Обід
14:10 - 15:25
Валерій Жерновський
Artmaxima
Івентор: soft&hard skills

1) Умови та особливості входу у спеціальність.
2) Обов'язкові професійні знання які необхідні для роботи в індустрії.
3) Індивідуальні якості та здібності, що характеризують івентора.
4) Творчість та мотивація.
5) Стресостійкість, багатозадачність та професійне вигорання.

15:35 - 16:35
Наталія Чижова
Plombir
Робота з клієнтом

1) Як знайти клієнта для організації події?
2) Взаємодія з замовником івенту, особливості комунікації.
3) Економія, оптимізація та марнотратство.
4) Особливості документообігу і діловодства у роботі з клієнтом: договори, рахунки, післяоплата, звітність.
5) Спільна участь замовника та агенції у організації події.
6) Організація івенту "під ключ".

16:45 - 18:00
Іван Хорош
Bee Bee Event Agency
Ідеальний івент

1) Командна робота на проекті.
2) Підготовка, злагодженість та поведінка учасників процесу.
3) Дедлайн.
4) Форс-мажор, "палаючий ровер" та факап.
5) Показники успішного івенту, дебриф та відгуки.

18:15 - 18:35
Main Hall
Закриття форуму

EVENTOLOGY

2300 грн
  • 21.02 - 22.02
  • Сoffee breaks & lunches
  • Відвідування виключно залу EVENTOLOGY
  • Відвідування Event Expo
  • Отримання відеоматеріалів з виступів на форумі
  • Відвідування EIF2020 Closing Party (22.02.2020)
  • -
  • -